Aktuellt i Sjökvarns Båtklubb

SBK Årsmöte 2021

Styrelsen för SBK har beslutat att med tanke på situationen med Covid-19, tills vidare skjuta upp klubbens årsstämma 2021.

Mvh Styrelsen SBK

OBS! Pälsdjursförbud i klubbstugan.

Med tanke på att det finns allergiker som besöker vår klubbstuga har styrelsen beslutat att pälsdjur inte få vistas inomhus i den samma. Detta gäller även i framtida uterum.

Styrelsen SBK

Kranlyft.

All sjösättning sker hädanefter i den nya kranen eller på rampen längst ut i hamnen. Kranen får endast köras av utsedd karanförare.

Bevakning.

Vi vädjar till alla medlemmar att göra sin bevakning i hamnen. Det är viktigt att vi sprider ut bevakningen jämt över säsongen. Vi behöver börja med bevakning redan i början av maj och fram till hamnen stänger i mitten av oktober.

Lediga båtplatser

För aktuell information om lediga båtplatser kontakta båtplatsansvarige Ulf Larsson. 070-668 92 87

Höstarbetsdag i hamnen

Datum: 2021-10-23 08:00
Arbetsdag i hamnen. Vi höststädar och stänger hamnen för denna säsong. I samband med arbetsdagen håller vi årsstämma för 2021.

Fika serveras.

Välkomna.