Aktuellt i Sjökvarns Båtklubb

OBS! Pälsdjursförbud i klubbstugan.

Med tanke på att det finns allergiker som besöker vår klubbstuga har styrelsen beslutat att pälsdjur inte få vistas inomhus i den samma. Detta gäller även i framtida uterum.

Styrelsen SBK

Kranlyft.

All sjösättning sker hädanefter i den nya kranen eller på rampen längst ut i hamnen. Kranen får endast köras av utsedd karanförare.

Bevakning.

Vi vädjar till alla medlemmar att göra sin bevakning i hamnen. Det är viktigt att vi sprider ut bevakningen jämt över säsongen. Vi behöver börja med bevakning redan i början av maj och fram till hamnen stänger i mitten av oktober.

Lediga båtplatser

För aktuell information om lediga båtplatser kontakta båtplatsansvarige Ulf Larsson. 070-668 92 87

Höstarbetsdag i hamnen

Datum: 2022-10-22 08:00
Nu är hösten här igen och vi genomför höstarbetsdagen i hamnen den 22/10 kl. 08:00. Det är som vanligt städning och iordningställande inför vintern.

Korv och fika serveras.

Välkomna.